Logo
Nákup pouze pro smluvní zákazníky! Máte dotaz, přání? Zavolejte.
Po - Pá 8 - 18 hod. (mimo st. svátky)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Obchod je v provozu pouze pro smluvní zákazníky.


Bezoplachová dezinfekce SKLADEM

Více druhů od 42 Kč vč. DPH


Poštovné od 69 Kč


 Rozesíláme pouze po České republice


Doprava po Praze zdarma pro všechny objednávky nad 3.000 Kč!

Více  zde...


 Doporučujeme

  Vonný koncentrát do mycích roztoků


 Komplexní úklidové služby

úklidový servis


Automatické načítání hmotnosti produktů

Systém objednávek umožňuje načítání hmotnosti produktů, na základě toho je automaticky navržen způsob a cena dopravy.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Petr HORÁK - KYLIE, místo podnikání: Přípotoční 836/33, Praha 10 – Vršovice, IČ: 70549168, DIČ: CZ7205080300, zapsaný dle § 13a obchodního zákoníku v živnostenském rejstříku ÚMČ Praha 10, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.drogeriekylie.cz. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Obchod je v provozu pouze pro smluvní zákazníky.


Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

 

Důležité odkazy

 

 

 

 

OBCHOD JE V PROVOZU POUZE PRO SMLUVNÍ ZÁKAZNÍKY!

©KYLIE PRAHA  

 

Doprava

  od 99 Kč

  nad 3.000 Kč

  od 69 Kč

  od 129 Kč

  od 149 Kč

 

Kontakty
drogeriekylie.cz
Po - Pá 8 - 18 hod. (mimo st. svátky)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz