Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8 - 18 hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.

Bezoplachová dezinfekce SKLADEM

Více druhů od 64 Kč vč. DPH



Rozesíláme pouze po České republice


Doprava po Praze zdarma pro všechny objednávky nad 3.000 Kč!

Více  zde...


 

Doporučujeme

  


 Komplexní úklidové služby

úklidový servis


Automatické načítání hmotnosti produktů

Systém objednávek umožňuje načítání hmotnosti produktů, na základě toho je automaticky navržen způsob a cena dopravy.

  1. Úvod
  2. Mýdla a krémy na ruce
  3. Krémy na ruce
  4. Isolda keratin s mandlovým olejem 100 ml

Isolda keratin s mandlovým olejem 100 ml

Krém na ruce

Tento luxusní výživný krém spojuje bohatý krémový základ s vysokým obsahem přidaného keratinu a mandlového oleje. Díky složení můžeme mluvit o „Formul... celý popis
Dostupnost
Skladem
24,00 Kč
19,83 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:101225
Značka:Isolda
Výrobce:Cormen
Hlídat cenu / dostupnost
Kompletní specifikace

Tento luxusní výživný krém spojuje bohatý krémový základ s vysokým obsahem přidaného keratinu a mandlového oleje. Díky složení můžeme mluvit o „Formuli 1“ mezi našimi krémy. Originální kombinace těchto složek napomáhá k udržení elasticity, zvláčnění a výživě pokožky rukou i nehtového lůžka. Při pravidelné aplikaci zůstává pokožka hebká a pevná bez pocitu nadměrně promaštěných rukou. Krém je možné používat i pro regenerační zábaly.

KERATIN je stavební bílkovina, která je přirozenou součástí kůže, vlasů a nehtů, při jejím nedostatku může docházet k lámání. Pro kosmetické účely je používaný tzv. hydrolyzovaný keratin, původem z vlny, který je bohatý na aminokyseliny a minerály a má hydratační, zjemňující a vyhlazující účinky, výrazně zvyšuje elasticitu kůže. Často je používán ve vlasové kosmetice, nicméně poslední studie ukazují na významné pěstící vlastnosti při péči o kůži rukou.

MANDLOVÝ OLEJ se získává lisováním semen mandloně obecné (Prunus Amygdalus Duilcis). Je historicky znám pro své zvláčňující a vyživující účinky, proto je velmi oblíbenou tradiční surovinou zejména v kosmetice. Díky vysokému obsahu mastných kyselin, vitamínů a minerálních látek a rychlému vstřebávání je používán v krémech pro suchou a stárnoucí pokožku, v aromaterapii i jako masážní olej.

 

 

Parametry
ZnačkaIsolda

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online, v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.